Over Kevin

Bedankt voor uw belangstelling voor mijn website en boeken. Mijn naam is Kevin Prenger en ik ben geboren in 1980. Al sinds mijn jeugd heb ik een grote belangstelling voor geschiedenis en de Tweede Wereldoorlog in het bijzonder.

In 2003 begon ik met het recenseren van boeken en films voor Go2War2.nl, een initiatief van STIWOT (Stichting Informatie Wereldoorlog Twee). Ik werd een jaar later projectleider van deze website en begon hiervoor ook artikelen te schrijven die veelal te maken hebben met de Holocaust en nazi-Duitsland. Behalve deze onderwerpen hebben ook persoonlijke verhalen over de oorlog mijn belangstelling.

Later ging ik ook recensies schrijven voor geschiedeniswebsite Historiek.net en voor het magazine Wereld in Oorlog. Mijn eerste boek, ‘Oorlogszone Zoo’ publiceerde ik in 2015. Daarna volgden in 2016 ‘De boodschapper uit de hel’ en in 2017 ‘Een rechter in Auschwitz’.

Feedback op mijn boeken is altijd welkom en kunt u via het contactformulier op deze website aan mij toesturen. Ook met vragen aangaande de Tweede Wereldoorlog ben ik altijd bereid te helpen. U kunt mij ook bereiken via info@kevinprenger.nl of via Twitter: @Kevin_Prenger.

Bent u recensent en wilt u een boek van mij bespreken in uw medium? Ik stuur u graag een recensie-exemplaar op.

kevin prenger hidden